Om oss

För oss är ett personligt samarbete viktigare än något annat

JT Ny Design har jobbat med med helhetslösningar inom profilbranschen i flera år. Vi har valt att samarbeta med välkända företag som har ett kvalité- och miljötänk. Vi jobbar hårt för att ge dig bästa möjliga produkt, kvalité till bästa pris...
Då marknaden är sådan att tid blir mer och mer en bristvara så är det här sättet att handla på både tidseffektivare och sparsammare för företagen, samtidigt som man behåller den personliga kontakten.

Det är enkelt att jobba med oss på JT Ny Design. Vad vi kan göra för dig och din verksamhet är att vi hjälper dig med att ta fram lösningarna till ert event, kickoff, kundträffen eller personalgåvan. Vi kan också hjälpa till med skissförslag, från idé till färdig lösning.

Med dagens hårda konkurrens är det mycket viktigt att synas och skilja sig från mängden. En giveaway kan både stärka samt stjälpa er image om produkten inte passar in i sammanhanget. När det gäller att marknadsföra sig så tycker vi på JT Ny Design, och som vi ser flera företag följa, att man bör fördela sin budget på flera områden, inte bara tidningsannons, utskick, radio och tv utan i samband med till exempel en kampanj. Ett utskick tillsammans med en giveaway både förstärker och förlänger budskapet. Det har blivit viktigt för företagen att använda sig av presentreklam, giveaways, profilkläder, julklappar, sommarpresenter och gåvokort som en del i deras marknadskommunikation.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och en förutsättningslös diskussion om vad vi kan göra för dig och just ditt företag eller varumärke...